Priča o Izabeli Baret, devojci koja je skoro od kolevke počela da zarađuje ogroman novac. Izabela je kao mala devojčica učestvovala na raznim takmičenjima i postala jedna od učesnica emisije "Mala deca i tijare" na kanalu TLC. Projekat prate milioni ljudi širom sveta, a emisija prikazuje svakodnevni život devojčica koje su redovne na dečijim takmičenjima lepote. Kakve žrtve podnose deca da bi pobedila! Uče složene plesne korake, idu na dijetu i podvrgavaju se raznim procedurama za poboljšanje svog izgleda (od veštačkih trepavica i noktiju, do samopotamnjivanja). Mnogi su kritikovali ovu emisiju i kome ntarisali kako roditelji koriste decu da bi stigli do novca i popularnosti, a mnoge od ovih procedura mogu da budu štetne po mališane.

Izabela i njeni roditelji nisu gubili vreme. Čim je njihova ćerka postala poznata zahvaljujući emisiji na TLC-u, počeli su da je promovišu na društvenim mrežama. Kada je devojčica imala 7 godina, njeni roditelji su u ime svoje ćerke stvorili prvi brend odeće i nakita pod nazivom "Glitzy Girlz". Brend se specijalizovao za odeću i dodatke za balske plesove, gimnastiku i druge sportove kojima se bave mnoge devojčice širom sveta.

Izabela sada ima 17 godina i stvorila je još jedan brend sportske odeće. Ona je model za mnoge komade. Ove godine, je izbacila i kolejkciju kupaćih kostima, kao i kolekciju odeće za zimske sportove.

Do 17 godina njeno bogatstvo se skoro udvostručilo i dostiglo 1,8 miliona funti. Dakle, pored 55 kruna koje je osvojila na takmičenjima lepote kao dete, roditelji devojčice su iskoristili tu popularnost i obogatili se.

Sada kupuje sportske automobile i reklame za njenu odeću su na bilbordima na Tajms skveru. Kako je navela, ona voli jastoge i može da potroši 70 hiljada funti na žurku.

"Moji fanovi me vole, govore mi da sam stvarno kul i stvarno lepa – nema šta da mi se ne sviđa što sam poznata." - rekla je danas 17-ogodišnjakinja Izabela Baret.

(Yumama)

BONUS VIDEO: 

Kako izgleda stomak mame koja je rodila trojke Instagram/candykenny2