Roditeljstvo je jedno od najlepših životnih iskustava, a postaje još slađe i bolje kada se tata i mama slože. Ukoliko partneri u braku rade kao tim u odgajanju dece i svoju ljubav prenose zajednički na dete, ali i trudeći se da imaju kvalitetan porodični život - tu nema greške.

Astrolozi smatraju da svaki horoskopski znak ima posebne karakteristike, pa tako i roditelji, rođeni u određenim znakovima Zodijaka imaju prednsoti i mane. Otkrivamo koja kombinacija horoskopskih znakova mame i tate je predstavljena od strane astrologa kao najbolja za roditeljstvo:

1. Ovan i Blizanci

Sa Ovnovim zabavnim pristupom roditeljstvu i Blizancima koji su vešti u komunikaciji sa njihovom decom, ove dve kombinacije Zodijaka čine najdivniji roditeljski duo. Njihove udružene snage mogu zaista da podignu samopouzdanje njihovog deteta i mogu mu pomoći da ostvari svoje snove.

2. Rak i Ribe

Rakovi i Ribe su emocionalne duše koje svojoj deci daju prioritet nad svim ostalim. Oboje su veoma instinktivne prirode i stoga su odlični u razumevanju potreba svog deteta i imaju tendenciju da im pruže samo najbolje.

3. Bik i Vaga

Bikovi i Vage imaju sposobnost za ravnotežu i stabilnost. Iako su oba ova horoskopska znaka lojalna, Vage imaju dodatni kvalitet da ljudima zvuče veoma ubedljivo. Ipak, ova kombinacija Zodijaka igra vitalnu ulogu u obezbeđivanju budućnosti njihovog deteta.

4. Devica i Jarac

Dva najpraktičnija horoskopska znaka, Devica i Jarac, poznati su po svom strogom i racionalnom pristupu roditeljstvu. Nošeni idejom postizanja savršenstva i izvrsnosti, ove dve kombinacije Zodijaka mogu pomoći svom detetu da dostigne vrhunac uspeha.

5. Lav i Strelac

Lav i Strelac su kombinacija ljudi, koji zajedno mogu da iznesu najzabavniju i avanturističkiju stranu svoje dece. Iako oba ova horoskopska znaka vole da istražuju i eksperimentišu sa novim i zanimljivim stvarima u životu, oni pokušavaju da izgrade istu radoznalost kod svoje dece, što će im na kraju pomoći da iskuse svaku veliku stvar u životu.

6. Škorpija i Vodolija

Ova dva horoskopska znaka su potpuno suprotna, ali imaju tendenciju da upotpunjuju jedan drugog, posebno u domenu roditeljstva. Dok su Škorpije strastvene i veruju u usmeravanje svog deteta ka veličini, Vodolije veruju u to da svojoj deci daju prostor i slobodu da praktikuju ono što znaju. Uz to, oboje imaju različit pristup roditeljstvu, ali tamo gde jednom nedostaje, drugi ima tendenciju da popuni praznine.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

"OVO UTIČE DA SE MLADI OSEĆAJU NESIGURNO" Zašto mladi žive sa roditeljima do tridesetih? Stručnjak obelodanio: OVO SU RAZLOZI Kurir televizija