Šta znači ako je vaša beba rođena u znaku Bika - astrolozi otkrivaju koje karakteristike i sjajne osobine imaju deca u ovom zemljanom znaku Zodijaka:

Prema horoskopu, mališani rođeni u znaku Bika su izuzetno osetljivi i senzitivni, reaguju na svaki dodir. Dete Bik voli da oseti vašu kožu, vaš miris, mekoću vašeg glasa.

Od kada prvi put uđe u vaš dom, okružite svoju bebu umirujućim zvucima, lepim, ali ne intezivnim bojama, mekim tkaninama i plišanim igračkama. Možda ćete se pitati zašto je vaša beba ćutljivija, ali prihvatite to kao prednost kada se susretnete sa bučnim i nemirnijim mališanima.

Deca rođena u znaku Bika imaju sjajan apetit, ali je važno da smanjite rizik od prejedanja. Potrudite se da smanjite ili izbegnete slatkiše u ishrani vašeg malog Bika. Umesto toga, naviknite ga da se zasladi svežim voćem.

Što je beba starija, to ćete više razumeti da će najviše "zablistati" kada ima dovoljno vremena i mogućnost da sve radi polako i temeljno. Pustite je da slaže kockice svojim tempom i iznenadićete se koliko su njene veštine sve naprednije.

Ako pokušate da ga požurujete, uskoro ćete otkriti da vaše dete može da bude izuzetno tvrdoglavo. Mali Bikovi ne vole da se osećaju nesigurno, zato ih pustite da sve rade polako i u skladu sa njihovim ritmom i sposobnostima. Tada će dete "zračiti" strpljenjem i istrajnošću, a svoju vrlinu će steći u učenju da završi posao i da ga uradi veoma dobro na vreme, ali polako. Najveće zadovoljstvo crpi iz tačnosti i pouzdanosti. Deca rođena u znaku Bika su vrlo pouzdana i možete da im verujete.

Morate shvatiti da je urednost ovog deteta mnogo više od urednosti njegovih vršnjaka - ima želju da posao uradi na najbolji mogući način. A ako vaša beba zaista voli bilo koju aktivnost, ona će zaista uživati u svakom trenutku i želi da ga produži što duže.

Vaše dete Bik će uživati da skuplja stvari koje su mu zanimljive, na primer da skuplja sličice, salvete, kolekciju igračaka... Kada poraste, može lako da nauči da uštedi deo svog džeparca i da kupi sebi nešto što odavno želi. Može da se istakne u vajanju od gline, tkanju i vezenju.

Kada je reč o aktivnostia, možete primetiti upornost i dolednost u vežbanju sviranja klavira ili nekog drugog muzičkog instrumenta. Primetićete da vaš Bik voli da peva, a može da ima izražen talenat za muziku. Takmičarski sportovi u timu često mu nisu omiljeni, ali se dobro snalazi u sportu koji zahteva izdržljivost.

U odnosima je deci rođenoj u znaku Bika bitna naklonost i lojalnost, tako da nemojte da izneverite njihovo poverenje. Imate pouzdanu i vernu bebu koja čvrsto stoji na zemlji, kojoj se gotovo uvek može verovati: uvek će učiniti sve kako je potrebno - i uvek na vreme. Neka rastu srećno, bezbrižno i u skladu sa svojim ritmom.

Izvor: Yumama