Po kineskom horoskopu, 2022. je godina Tigra, a ovaj plemeniti znak obećava sreću i uspeh onima koji su spremni da vredno rade i trude se da ostvare svoje želje. Decu rođenu ove godine krasiće brojni i raznovrsni telenti, biće vredna i kreativna, sposobna da "najobičniju" stvar pretvore u nešto posebno.

Zapadni astrolozi napominju i da, ako ste ove godine već dobili bebu ili je očekujete, posebnu pažnju obratite na odabir imena, jer od toga zavisi koliko će sreće imati u budućnosti. Pa tako su izdvojili nekoliko imena za devojčice i dečake koje će mališanima rođenim u ovoj 2022. doneti najviše radosti i blagodeti!

Imena za devojčice

Jedno od imena koje savetuju za bebe ženskog pola jeste Valerija, rimsko ime koje će ove godine biti na vrhuncu popularnosti. Generalno, sva ženska imena izvedena od muških će biti srećna. Osobu koja ih nosi će nagraditi snažnom voljom, samopouzdanjem, odlučnošću. Ime Valerija će učiniti da, kada ova beba poraste, bude centar svakog društva, ona nikada neće stajati po strani.

Takođe, beba nazvana Lena će postići mnogo u životu, biće obdarena kreativnošću, logikom i izuzetnom inteligencijom. Nemirna je, radoznala, željna putovanja. Kristina, rođena 2022. godine, praktično je "osuđena" na uspeh u životu. Ima snažan karakter, vredno radi na ostvarenju svojih ciljeva, vrlo je druželjubiva. Ona će jednog dana postati divna supruga i radnik kakvog bi svaki poslodavac poželeo.

Ako još niste odabrali ime za bebu, razmislite i o sledećim: Viktorija, Margarita, Darija...

Imena za dečake

Glavno pravilo je da izaberete imena koja sadrže dva suglasnika, veruje se da će se tako dete zaštititi od svih negativnosti. Odlična opcija za sina je Filip, moćno ime koje su nosili brojni kraljevi. Bebica koja se zove Filip će imati jaku volju, biće tvrdoglava, maštovita i lider u svemu. Ona može da ostvari uspeh na skoro svakom polju. Drugo ime koje se preporučuje je Mateja. Ovo ime daje neverovatnu kombinaciju dobrodušnosti i spontanosti sa snagom volje i istrajnošću. Mateja od detinjstva pokazuje želju da u svemu bude najbolji, vredno će učiti i truditi se da uspe u svakom poduhvatu, a istovremeno će biti veoma društven, harizmatičan, uvek okružen prijateljima.

Takođe, imena koja se preporučuju za dečake rođene u 2022. su Nikola, Mihajlo, Svetislav...

Izvor: Yumama