Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muzički program na Starogradskoj zimi otkazuje se zbog nepovoljne epidemiološke situacije

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije muzički program na Starogradskoj zimi koji je planiran za doček Srpske Nove godine je otkazan.

 starogradska -zima-naslovna.jpg Izvor: Promo

Kako nam je zdravlje naših građana i svih posetilaca uvek bilo na prvom mestu, tako smo doneli odluku da ostatak programa održimo se uz poštovanje svih epidemioliških mera i pažljiviju brigu za sve nas.

Radoslav Marjanovć, predsednik opštine Stari grad ističe da su u ovom trenutku zdravlje i bezbednost na prvom mestu, kao i da će prateći i dečiji program biti održan u skladu sa vremenskim uslovima i u skladu sa epidemiloškim merama kao i do sada.

"Obaveštavamo sve Beograđane da se zbog novonastale nepovoljne epidemiološke situacije svi planirani koncerti u okviru Starogradske zime otkazuju. Sigurni smo da će biti prilike da u budućnosti uživamo u dobroj muzici i koncertima, ali u ovom trenutku su zdravlje i bezbednost na prvom mestu. Starogradska zima traje do 23. januara, a prateći i dečiji program biće održan u skladu sa vremenskim prilikama. Za detaljnije informacije o programu pratite sajt GO Stari grad kao i zvanične profile na društvenim mrežama", rekao nam je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad.

Ipak, to ne znači da ne možete da učestvujete u sjajnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti koje će se i dalje održavati uz poštovanje svih epidemioliških mera, a sve dodatne informacije možete potražiti na sajtu GO Stari grad kao i na zvaničnoj Instagram stranici Starogradske zime.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica