"Bio si drugi. Ne u mom srcu, ali je neko došao pre tebe", jedna mama je započela svoju objavu na Tiktoku, koja je oduševila roditelje širom sveta.

Ove reči posvetila je svom drugom detetu, a slična osećanja, sigurni smo, ima svaka mama. 

"Bilo je drugačije sa tobom. Nije bilo žurke otkrivanja pola. Nije bilo ni bejbi šauer proslave. Nismo čitali knjige o trudnoći i odgajanju deteta, niti smo svakog dana poredili tvoju veličinu sa nekom voćkicom u aplikaciji", iskreno je napisala mama uz divan snimak sa bebom. 

"Moj um je bio mnogo više zauzet, a telo umornije.

Brige koje imaju novopečene mame su izbledele i moje misli su sada okrenute strahu. Strahu da ti neću biti dovoljna.

Pitala sam se da li ću moći da podelim svoje srce, ljubav, vreme i energiju na jednake delove.

I pre nego što sam shvatila, ti si stigao. I u momentu je svaki strah izbledeo. Oh, divna bebo, pomogao si mi da naučim lekciju", rekla je mama obasuta jakim emocijama.

@kendra_barnes_

##ShowerWithMoxie##EnvisionGreatness##OverShareInYourUnderwear##fyp##foryourpage##secondbornchild##mom##momlife##babytok##newbaby##mommy##momchallenge

♬ Sunset Lover Night Trouble - SelteMemset

"Naučio si me koliko snage imam i dao si mi samopouzdanje po prvi put u životu. Ali najviše od svega, naučio si me da je srce neograničeno i da ljubav leči svaki strah. Zato, istina je. Nisi me napravio majkom, ali si se definitivno postarao da budem mnogo bolja", završila je svoju dirljivu poruku ova iskrena mama.