Video jedne mame postao je hit na društvenim mrežama, nakon što je jedna žena pitala druge da ispričaju svoje priče o rađanju krupnih beba. Tada je korisnica Tikoka po imenu Šans objavila svoju priču o rađanju bebe od šest i po kilograma.

U videu pregledanom više od 30 miliona puta, ona je pokazala kako je njen sin izgledao odmah posle porođaja, a na slici se vide dva lekara kako drže bebu.

"Pričate o najvećoj bebi? Evo moje. U 38. nedelji trudnoće rodila sam sina carskim rezom uz pomoć dva lekara, jer je bio težak čak šest i po kilograma", kaže ova mama, dodajući da je dečak bio dug skoro 60 centimetara.

"Tako je, rodila sam bebu koja je provela 11 dana na odeljenju intenzivne nege novorođenčadi, gde je, očito, bio najveća beba. Tamo nisu imali pelene ni odeću u njegovoj veličini, pa su morali da uzmu sa pedijatrije pelene veličine tri, a doveli su mi ga u odeći za bebe od šest do devet meseci", ispričala je.

@shans1588

#stitch with @tawnee117 #greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound - Shans1588

Ljudi su bili iznenađeni ovom pričom, pa su se šalili da je dečak bio toliko veliki "da se sam odvezao iz bolnice" i "već sledećeg dana krenuo na fakultet".

Pročitajte i...