Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Slavinu uvek okrenite na hladno': Bolničarka izdvaja važne savete tokom kupanja dece (VIDEO)

Ova mama i bolničarka izdvojila je nekoliko važnih saveta kojih se moramo držati kada je dete u kadi. Da li pazite na sve ovo?

  Izvor: Foto: Shutterstock 1680184402

Bolničarka i mama dvoje dece Niki buduće i sadašnje roditelje neprestano edukuje kako da povećaju sigurnost svoje dece. Između ostalog, trudnice je savetovala kako da vežu pojas u automobilu, ali i upozorila zašto deci ne treba reći da zabace glavu ako im iz nosa curi krv, koji potez spašava stvar kad detetu nešto zapne u nosu.

Povezane vesti

Povezane vesti

Sada je odlučila da upozori na opasnosti koje vrebaju u kupatilu, odnosno popisala je savete kojim ćete povećati sigurnost dece tokom kupanja.

Najvažnijim smatra da ručku na slavini uvek ostavite na hladnoj vodi. 

"Opekotine su česte u kupatilu, a ovo je jednostavan način da ih izbegnete", rekla je Niki.

Takođe, trebalo bi izbegavati kupovinu gumenih igračaka u koje može ući voda. U njima se nakuplja mnogo prljavštine i gljivica.

Pokazala je kakva je igračka pogodna za kupanje i dodala: "Perite ih povremeno u mašini za sudove kako se u njima ne bi nakupila prljavština i plesan koja može završiti u ustima vaše dece."

U kadu uvek stavite podlogu koja se ne kliza, upozorava Niki i na kraju ističe: "Utapanje je brzo i tiho. Nikad ne skrećite pogled sa deteta."

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica