Glumica Blejk Lajvli, koja se proslavila ulogom u seriji “Tračara”, i njen kolega Rajan Rejnolds pre nekoliko meseci postali su roditelji devojčice kojoj su dali neobično ime Džejms.

Međutim, iako Džejms nije napunila ni godinu dana, slavni par je već napravio plan koji će im pomoći da se lakše izbore sa njenim tinejdžerskim periodom, koji za svakog roditelja predstavlja noćnu moru.

Pogledajte i Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: "Naša ćerkica je alergična na san"

Naime, Blejk je u jednoj emisiji priznala da sa strepnjom iščekuje taj period, ali da svakako zna kako će sa njim izaći na kraj.

“Rajan i ja smo već spremni, a podrum smo pretvorili u posebnu sobu u kojoj će Džejms moći da provodi svoje vreme. Rajanu sam rekla da ćemo morati da stavimo i prozor, što je njega ostavilo u čudu. ‘Prozor u podrumu?’, pitao me je, na šta sam ja odgovorila: ‘Naravno! Nećemo joj valjda dozvoliti da kada joj dođu momci, misli da mi ne možemo da je vidimo’. Uveliko se pripremamo za taj period i prestravljeni smo”, iskreno je priznala glumica.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.