Iako je Kimina mlađa polusestra i Nortina tetka Kendal trenutno jedna od najpopularnijih manekenki u modnoj industriji, ova mama i ćerka su proteklih dana glavne vesti modnih časopisa!

Kim i Nort su trenutno u Parizu, gde ne propuštaju revije vodećih kreatora današnjice, a paparaci ih svakodnevno prate želeći da ovekoveče zanimljive modne odabire koje Nortina majka pravi.

VIŠE Kim Kardašijan: Nort uskoro dobija brata ili sestru!

Tako su se Kim i njena devojčica na reviji "Živanšija" pojavile u usklađenoj odeći - čipkastim kobinezonima i još jednom pomutile slavu mladoj Kendal.

Televizijska zvezda je za sebe odabrala dekoltirani i atraktivni triko s čipkastim nogavicama i detaljima od čipke, dok je malena Nort zablistala u kombinezončiću s čipkastim rukavima i gornjim delom i baškarila se u naručju svoje mame.

VIŠE Kim Kardašijan i Nort: Mama i ćerka - najbolje drugarice (FOTO)

Pogledajte fotografije sa ovog događaja...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Jedna od najpoznatijih mama na svetu i njena devojčica ponovo su uskladile odeću i zablistale na pariskoj Nedelji mode. Pogledajte...