Teniski turnir, na kome su snage odmerili predstavnici kompanija: KPMG, GTC, Knjaz Miloš, MPC Properties, SBB, Erste Bank, Sportvision, Harrisons Solicitors, Karanović & Nikolić, Banca Intesa, TRS, Verano motors, Victoria Group, Airport City, Vip mobile, Babolat, K-Swiss i JLL, još jednom je pokazao da velike firme žele da daju svoj doprinos u rešavanju socijalnih problema, ovog puta da unaprede smeštaj najmlađih u jednoj od nerazvijenih srpskih opština.


Na premijernom turniru kompanije JLL, jedne od vodećih svetskih konsultantskih kuća iz oblasti nekretnina, finalisti su bili: Goran Aleksić, predstavnik kompanije Babolat i Thomas H. Villadsen, predstavnik kompanije MPC Properties.


Nakon turnira usledila je zabava "Charity Party", tokom koje je organizovana lutrija i aukcija sa atraktivnim nagradama koje su obezbedile kompanije sponzori: Sportvision, Tikveš, XYZ Premium Fashion Store, Babolat, Falkensteiner Hotel Belgrade, K-Swiss, Hyatt Regency Belgrade, Verano motors, Zira Hotel i TRS. Program je vodio Dejan Pantelić. Najvrednija nagrada koja je prodata na aukcjiskom nadmetanju je bio Nadalov reket sa njegovim potpisom, čija je cena dostigla vrednost 470 EUR, a g-din Dragan Maksimović Maksa postao je njegov vlasnik.


Aqua Viva pored svoje donacije obezbedila je i vodu tokom turnira, a Tikveš, BIP i Ipanema Food svojim proizvodima su ulepšali zabavu posle takmičarskog dela.


Ovaj humanitarni turnir podržale su i javne ličnosti iz sveta sporta i muzike: Haris Džinović i Savo Milošević. Bili su prisutni i predstavnici upravnih odbora i direktori vodećih internacionalnih i lokalnih kompanija učesnika turnira.


U muzičkom delu programa, sve prisutne zabavljala je Bojana Stamenov.


Posle upeha prvog turnira, JLL će težiti  da ova humanitarna akcija postane tradicionalna, a prikupljena sredstva biće namenjena za humanitarne svrhe i pomoć najugroženijima u Srbiji.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Tokom prvog "JLL humantirarnog teniskog turnira" koji je održan 27. septembra na terenima kluba Gemax u Beogradu, prikupljeno je 1.671.000 dianara. Sav prihod namenjen je projektu "Školice života - zajedno za detinjstvo" Fondacije Novak Đoković, odnosno izgradnji novog vrtića u mestu Jalovik u opštini Vladimirci.