Kada je Džošua, tinejdžer iz Kanade, objavio popularni „selfi“ sebe i svoje prijateljice, nije ni očekivao da će on inspirisati njegovog oca da pobere simpatije roditelja sa svih strana sveta. On je, kao i uvek, objavio ovu fotografiju na društvenim mrežama, a njegov otac je prokomentarisao kako bi i on trebalo da se uslika na takav način.

„Samo izvoli“, odgovorio je Džošua svom tati. „Ne znam ko bi bio više posramljen – ti ili ja.“

Džošuin tata Peri shvatio je ovo kao izazov i veoma ozbiljno mu pristupio. On i njegova supruga obukli su se kao Džošua i njegova prijateljica, a Džošuina maćeha je, čak, stavila cvetić koji imitira tetovažu. Potom su napravili identične izraze lica kao njihovi uzori za slikanje i fotografisali se nekoliko puta – sve dok nisu bili zadovoljni svojom rekonstrukcijom Džošuine fotografije.

Nakon toga, odlučili su da pokažu svetu svoju urnebesnu fotografiju, te su je postavili na društvene mreže, a koliko je ona interesovanje izazvala pokazuje to da je samo na sajtu Imgur imala više od dva miliona pregleda za vrlo kratko vreme.

„Učinili smo to da mu se narugamo, ali na dobronameran način. Nije nam bila namera da ga posramimo pred drugarima, a on je to shvatio na pravi način. Nije se uopšte ljutio na nas“, rekao je Peri.