Prilikom svog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, Kim Kardašijan je pričala o utiscima sa fotografisanja za novi broj časopisa "Vog" (o čemu već danima bruje mediji) .

Prilikom snimanja za ovaj veoma popularan modni magazin, Kim i njenom parteneru Kanje Vestu pridružila njihova ćerkica Nort, koja je pozirala u stilu velike zvezde. Međutim, ona nije mogla dugo da se zadrži u svetu odraslih i vrlo brzo se vratila bezbrižnom ponašanju svojih vršnjaka. Kim je otkrila šta je to njena ćerka uradila dok je pozirala sa svojim ocem.

"Nort se ispiškila po njemu u tom trenutku", rekla je Kim kroz smeh. "Pokušavao je da mi to kaže, ali nisam ga čula. Morala sam kasnije da ustanem i očistim i nju i njega. To je divna uspomena."

Najpoznatija iz "klana" Kardašijana rekla je i da je počastvovana jer je dospela na naslovnu stranu prestižnog modnog magazina. To je nešto o čemu je godinama maštala i san joj je konačno ostvaren. Ona je na tom mestu nasledila velika imena iz modne, muzičke i filmske industrije, a ona i njen verenik izabrani su od strane same Ane Vintur, višegodišnje urednice najpopularnijeg modnog časopisa na svetu.

"Biti na naslovnici na kojoj su se nalazila velika imena i neverovatni ljudi je velika čast", ponosna je Kim. "Mi smo prvi u mnogo čemu. Rekli su nam da je Kanje prvi reper na naslovnoj strani ’Voga’, ja sam prvo rijaliti lice, a mi smo i prvi par različite boje kože koji je pozirao za ovaj magazin."

Pogledajte video sa ovog čuvenog snimanja naslovne strane...