Četvorogodišnja Mejhem jednostavno nije bila zadovoljna izborom haljinica koje postoje za njen uzrast, te je rešila problem na način koji ne bi pao na pamet ni najvećoj trendseterki!

Naime, mala Mejhem rešila je sama da kreira haljinice, ali i da najelegantnije toalete sa crvenog tepiha iskopira u nešto manjoj varijanti.

Takođe, za razliku od materijala visokog kvaliteta brendiranih haljina koje možemo da vidimo na velikim holivudskim dešavanjima, ova devojčica za svoje kreacije koristi bilo koji materijal koji joj padne pod ruku. Pa tako u okviru jedne toalete možemo da vidimo papir, lepljivu traku ali i svilene marame koje krade iz maminog ormana.

Naravno, čitav posao obavlja uz pomoć majke Endži, koja fotografije ovih kreacija postavlja na svoj Instagram profil, gde se posebno ističu kopije izdanja Lupite Najongo u haljini modne kuće Ralf Loren ili Dženifer Lorens u poznatoj Dior haljini. Pogledajte...

Upoznajte četvorogodišnju devojčicu koja je rešila da uzme stvar u svoje ruke i najlepše haljine visoke mode napravi sama za sebe...