Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreativne radinice za male umetnike

Reciklaža, vajanje, slikanje, grafika i izrada 3d konstrukcija samo su deo aktivnosti u kojima mogu da uživaju mališani u beogradskom “Life Redesign Studiju”, a za koji možete osvojiti dva besplatna treninga. Evo i kako...

 Izvor: Foto: Promo


Dečju originalnost i talenat treba negovati. Ovo je i ideja "Life Redesign Studija" (LRD) u kome mališani uzrasta od pet do 15 godina, u svom čarobnom svetu, stvaraju umetnička dela. Rad u ovom kreativnom centru je osmišljen tako da iskusni treneri, kroz izradu EKO kreativnih projekata, rade na razvoju potencijala svakog deteta kako bi mališani izrazili svoju urođenu genijalnost.


Svaka grupa ima svoju inspiraciju - jednog velikana XX veka, čiji rad posmatra i proučava tokom godine.


Jedan trening traje dva školska časa i odvija se za svaku grupu (prema uzrastu deteta), jednom nedeljno u prostorijama LRD studija u Ustanovi kulture Palilula, Mitropolita Petra br.8.


Besplatni treninzi

Prve dve mame koje na mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje Koliko traje jedan trening u kreativnom centru "Life Redesign Studio"? dobiće po vaučer za besplatan trening za dete. Pored odgovora, pošaljite nam i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, ime i prezime deteta i kontak telefon.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica