Američka glumica kao dete nije volela svoje pegice i riđu kosu, ali su upravo oni poslužili kao inspiracija za glavnu junakinju njene knjige za decu – Pegave Jagode. Nakon što su knjige o ovoj zabavnoj devojčici doživele veliki uspeh, Džulijen je pristala na pokretanje aplikacije namenjene mališanima, zasnovane na njenoj knjizi, a liku Jagode glas je "pozajmila" Liv, ćerka slavne glumice.

Pegava Jagoda će, kroz aplikaciju namenjenu ajpedovima i ajfonima, pomoći deci da, računanjem, brojanjem i razvrstavanjem razviju svoje matematičke i druge veštine. Inače, ovo nije prva aplikacija inspirisana Džulijeninim književnim stvaralaštvom za decu.

"Dok sam radila na svojoj drugoj aplikaciji, zaista sam se koncentrisala na razvijanje ovih veština kod dece. Sve to može biti deo zabavne igrice za mališane", rekla je ponosna Murova za magazin „People“.

Džulijen ima još jedan razlog za ponos: njena jedanaestogodišnja ćerka Liv bila je uključena u stvaranje ove zabavne igre i "pozajmila" je glas glavnoj junakinji.

"Uradila je odličan posao. Ona je neodoljiva i sve je ispalo tako realno – baš kao njen glas. Obožavam to kod nje. Ona je prava mala devojčica. Svi korisnici aplikacije znaće da slušaju glas deteta, a ne odraslog koji se pretvara da je dete", istakla je ponosna mama.