Idejni tvorac i član žirija više muzičkih takmičenja Sajmon Kauel, nedavno je, sa svojom partnerkom Loren, dobio prvo dete – neodoljivog dečaka po imenu Erik. Putem društvenih mreža, podelio je svoju radost s obožavaocima i istakao da je njegova porodica, koju čine i Erik, Loren i njegov pas Skidli Didli, presrećna.

Ipak, ponosni tata je pomalo zabrinut kako će Skidli Didli i drugi Sajmonovi psi doživeti aktuelne promene u porodici, budući da je angažovao Edvarda Alavu, poznatog stručnjaka za pse.

„Edvard je savetovao Sajmona kako da postigne da se Erik i kućni ljubimci zbliže. Predložio mu je da jedno Erikovo ćebence stavi u korpu za pse kako bi se oni privikli na miris bebe“, otkrio je izvor blizak producentu.

Takođe, neimenovani izvor je rekao da je Edvard Alava brinuo o Sajmonovim terijerima u danima neposredno pred Lorenin porođaj i kupovao im posebne poklončiće kako bi im olakšao šetnje po njujorškim ulicama.

„Edvard ih je šetao tri puta dnevno, a poklonio im je kašmirske džempere i kožne čizmice jer je u Njujorku bilo veoma hladno“, dodao je izvor.

Obožavaoci Sajmona Kauela imali su, dakle, priliku da primete da su njegovi psi važan deo njegovog života, da ih smatra članovima porodice, kao i da mu je veoma važno da oni prihvate njegovog sina.

Ipak, čini se da je Sajmon otišao korak dalje od ostalih ljubitelja pasa – tokom Erikovog prvog porodičnog odmora u Majamiju, Sajmonov pas Skidli Didli lizao je novorođenu bebu po licu. Zapadni mediji vagaju koliko je to higijenski, ali se čini da Eriku nije ni najmanje smetalo ovakvo iskazivanje ljubavi jer je čitavog dana odmarao u naručju svoje mame i proveo dan na plaži spavajući.

Pogledajte fotografije.

Popularni muzički producent angažovao je stručnjaka za pse koji će pomoći njegovim ljubimcima da se priviknu na to da je porodica odnedavno bogatija za još jednog člana.