U iščekivanju deteta, Brus i Ema Heming-Vilis odlučili su da se posvete jedno drugom na romantičnom putovanju na ostrva Turks i Kajkos, kao vid "bejbi muna", veoma aktuelnog u zapadnim zemljama, i odmore  od svakodnevnih obaveza.

Ema je sa svojim prijateljima putem Fejsbuka podelila fotografije na kojima ona uživa na plaži, kao i prizor svog supruga dok pušta zmaja.

Ovaj slavni par je u decembru 2013. otkrio medijima da čeka svoje drugo dete, nakon što su pre gotovo dve godine postali roditelji male Mejbel.

Brus Vilis (58) je više od dvadeset godina stariji od Eme, koja je profesionalni model, a iz braka s Demi Mur ima još tri kćerke – Rumer (25), Skaut (22) i Taulu (20), s kojima ima sjajan odnos.

"On je neodoljiv i sa Mejbel i sa svim svojim devojčicama", otkrio je izvor blizak glumcu. "Presmešno je videti čoveka kog svi smatraju opakim i grubim kako se topi pred svojom decom. Govori ’bebeći’ i umiljava joj se. Očinstvo je, bez sumnje, najvažnija stvar na svetu za njega."

Američki glumac Brus Vilis i njegova supruga očekuju svoje drugo dete, a vreme koje ih deli od trenutka kada će dočekati bebu odlučili su da provedu na tzv. "bebećem mesecu".