Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Besplatna radionica za male naučnike

"Robotika za osnovce", radionica koju organizuje Mala Škole Elektrotehnike, održaće se 15. februara, u Kreativnom dečijem gradu "Minicity" sa početkom u 17 časova.

  Izvor: Foto: Profimedia

Osnovna ideja ovog programa je podsticanje logičkog razmišljanja kod dece, kao i promovisanje nauke, tehnike i elektronike na edukativan i zanimljiv način. Znanje koje deca steknu u ovoj radionici pomoći će im da postanu "drugačiji od drugih" i podstaknu svoju maštu.

Svi zainteresovani osnovci će u toku radionice naučiti kako da od delova koje već imaju u kući naprave svog robota na baterije, a nakon radionice će imati priliku da se igraju njima.

Pribor i materijal su obezbeđeni, a učešće je besplatno. Zbog ograničenog kapaciteta, svi osnovci zainteresovani da se bave onim što vole, da iskažu svoje talente, steknu nova znanja i prijatelje, treba da se prijave putem formulara na sajtu www.malaskolaelektronike.com, putem elektronske pošte [email protected] ili SMS-om na broj 061/2648-616.

Mala Škola Elektronike je do sada organizovala preko 30 besplatnih radionica, samostalno ili u okviru MIKSER kids festivala, MINI SHARE konferencije, Festivala Robotika, i u saradnji sa DKC Majdan, Centrom za promociju nauke, KC Čukarica, KC Rakovica...

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica