Lepa glumica (42) ima troje dece. Lolu od 8 godina i Sema od 9 godina dobila je u braku sa Čarli Šinom, a najmlađa ćerka Eloiz koja je usvojena ima samo dve godine.

Ona kaže da je nosajući najmlađu ćerku gde god da krene dobila mišiće na rukama.

"Najviše udela ima to što non-stop nosim Eloiz u rukama, nosim njeno sedište za kola, kolica i sve njene stvari... to je dobar trening i meni daje rezultate", rekla je Deniz.

Bivša Bond devojka koja je zaštitno lice luksuzne linije za negu kože OROGOLD, tvrdi da zbog obaveza oko dece ima vremena samo za brzu i jednostavnu negu kože koju obavlja kod kuće. Ne krije da je imala ponude i od drugih proizvođača, ali da nikada ne bi prihvatila tek tako nešto što ni sama ne bi koristila.

"Trudim se da dosta stvari obavljam od kuće jer nemam vremena za sve. Nekada sam jednom mesečno išla na tretmane lice, a sada ne stižem. Kao i sve zauzete mame", dodaje ona.

Deniz nije pristalica novih, modernih tretmana lica koji vas čine mlađim, svežijim.


"Ljudi mi govore da bi trebalo da probam pedikir sa ribicama koje jedu mrtve ćelije, ali ja nemam hrabrosti za to. Još manje želim da probam tretman sa pijavicama na licu. Pokušaću da ostanem prirodna koliko god je to moguće", dodaje ona.