Sofija-Meri de Feia koja ima 20 godina primetila je da naglo dobija na težini i obratila se lekaru da bi utvrdila šta nije u redu. Lekar joj je rekao da je to samo stres i da ne brine.


Sofija je, inače, u to vreme bila na dijeti i redovno vežbala zajedno sa svojim dečkom. Međutim, ona je nastavila da se goji i svaki put kada bi se obratila lekaru dijagnoza je bila ista, stres.

Krajem marta 2013. godine ona je počela da oseća pomeranje bebe, stomak joj je bio tvrd, mislili su da se radi o bolu u abdomenu, a ona je u stvari sve vreme nosila bebu u stomaku i osećala njeno pomeranje.

Misterija je rešena malo kasnije kada se Sofija jednog jutra probudila u agoniji, nije mogla da sedne, niti da legne i stoji. Kada je otišla do kupatila, počelo je krvarenje. Hitna pomoć je brzo stigla do njene kuće i nakon pregleda rekli su joj da je u drugom stanju. Ubrzo je počeo porođaj i ona je prebačena u bolnicu gde se sat vremena kasnije i porodila.

Sofija i njen dečko Lijam su studenti i u vezi su bili godinu dana. Ova informacija ih je zatekla nespremne i potpuno šokirala. Srećom, Sofija nije pušila ni pila alkohol tokom trudnoće. Ipak, uzimala je pilule za kontracepciju i nije ni pomišljala da je u drugom stanju.

Kao i svaka majka, kada je donela dete na svet sve nedoumice i strah su nestali i ona i njen dečko su bili srećni kada su prvi put ugledali svog sina.

Sofija i Lijam su ljuti na doktorku zbog svega što se desilo jer je nepripremljenost na porođaj ostavilo blaže posledice na zdravlje mlade mame. Ipak, sreća koju osećaju zbog rođenja bebe je ogromna i nadaju se da će ubrzo proširiti porodicu, ali da to, ovoga puta, neće biti iznenađenje.