"O BOŽE, ZAR ĆE TAKO DA IZGLEDA" - ŠTA JE PRINC VILIJAM REKAO KEJT KADA SE PORODILA: Njegova reakcija je surovo iskrena

Roditeljstvo, posebno u prvim danima, donosi razne izazove i teškoće, slatke muke... Baš to je doživeo i princ Vilijam, a u njegovim rečima mogu se pronaći mnoge mame i tate...

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia London, UNITED KINGDOM - Catherine, Kate Middleton, Princess of Wales was admitted to The London Clinic yesterday for a planned abdominal surgery, which was successful, and it is expected that she will remain in the hospital for ten to fourteen days, before returning home to continue her recovery. Based on the current medical advice, she is unlikely to return to public duties until after Easter. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 838057737, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN GERMANY, NETHERLANDS, Model Release: no, Pictured: Catherine, Kate Middleton, Princess of Wales, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su svoju prvu bebu, princa Džoržda predstavili odmah nakon porođaja, princ Vilijam i Kejt Midlton vratili su se kući kao mala tročlana porodica. Danas par ima troje dece i princ Džordž je dečak od 10 godina, ali par se, kao i svi drugi, suočavao sa raznim izazovima kada su tek stupilli u roditeljske vode.

Princeza Kejt je kasnije iskreno govorila o borbama i strahovima koje su ona i njen muž delili u tim ranim danima - uključujući i jednu od Vilijamovih glavnih briga. Kejt, sada mama troje dece, posebno se pojavila u podkastu Đovane Flečer "Srećna mama, srećna beba" u februaru 2020.

I priznala je da je jedan od izazova kada su dobili prvo dete bila buka koja ih je posebno šokirala, posebno tatu - princa Vilijama. "U našem domaćinstvu nije bilo tako tiho", rekla je ona. "Vilijam je rekao: O moj Bože, zar će ovako izgledati roditeljstvo?"

"Trebalo nam je malo vremena da se smestimo i ponovo krenemo, ali u tome je, pretpostavljam, lepota novorođene bebe. Postavljeni ste na svoja najteža i najnepoznatija mesta o kojima ranije niste nužno ni razmišljali."

Kejt je takođe otkrila svoj praktični pristup roditeljstvu - inspirisan sopstvenim roditeljima Majklom i Kerol. Rekla je: "Imala sam veoma srećno detinjstvo. Bilo je sjajno zabavno – veoma sam srećna, dolazim iz veoma jake porodice – moji roditelji su bili veoma posvećeni nama – mojoj braći i sestrama. Zaista cenim sada kao roditelj koliko su žrtvovali za nas," piše Mirror.

"Oni su dolazili na svaku sportsku utakmicu – ja sam bila veoma oduševljen sportom – dolazili su na svaku sportsku utakmicu, bili bi oni sa strane i vikali bi i uvek bismo zajedno imali porodične praznike. Ali mislim da su stvari koje zaista ostave najveći pečat jednostavne stvari i zapravo vidim da, sada kada imam svoju decu, život tako zauzet, tako ometajući i zapravo ponekad jednostavne stvari kao što je gledanje vatre po zaista kišnom danu pruža takvo uživanje."

"Toga se sećam iz detinjstva – da radim jednostavne stvari, da idemo zajedno u šetnju, i to je ono što se zaista trudim i radim sa svojom decom, jer to potpuno uklanja sve komplikacije, sve pritiske."

Kejt je takođe govorila o trenutku kada je Džordž rođen, pričala je sa kakvim osećanjima se suočavala: "Neverovatno, neverovatno. Neverovatno je kao što sam rekla. Kako ljudsko telo to može da uradi? Bio je veoma sladak. I takođe mi je donekle laknulo što je bio srećan, zdrav dečak." - rekla je Kejt.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Agresivno ponašanje deteta sa autizmom  TikTok/ super_solo_mon

(Yumama/T.A.S.)