PRIJANKA ČOPRA I NIK DŽONAS SU PRVI PUT POKAZALI NASLEDNICU: Pevač je ženi i ćerki uputio najemotivnije reči (FOTO)

Poznati bračni par predstavio je javnosti prvi put svoju ćerkicu Malti Mari, koju su pre godinu dana dobili pomoću surogat mame.

Printskrin, Instagram/priyankachopra

Poznati pevač Nik Džonas (29) i Prijanka Čopra Džonas (40) su imali veliki povod da se pojave svi porodično. Ćerkicu Malti Mari predstavili su na Bulevaru slavnih u Holivudu gde su Nik i njegova braća dobili zvezdu. Poznata mama pojavila se u sjajnoj haljini i plenila je svojom lepotom, a malena Malti koja je prošlog meseca napunila godinu dana, bila je zvezda događaja.

Međutim tata Nik je ovaj svečani događaj iskoristio i uputio čarobne reči svojoj supruzi:

"Za moju prelepu ženu, ti si smiraj u ludilu, stena u oluji, i volim da budem u braku satobom. To je najveći dar. Volim da budem roditelj s tobom, tako Malti Mari... Zdravo, dušo. Jedva čekam da dođem ovamo sa tobom za 15 godina i osramotim te pred tvojim prijateljima", poručio je sa bine Nik, a svi su na njegove reč ostali bez teksta.

Da je njihova ljubav velika svedoči da žive u srećnom braku od 2018. godine,ćerkicu su dobili 15. januara 2022. godine. Posle tri meseca od rođenja njihove ćerke, par je odlučio da otkrije njeno ime. Dali su joj ime indijskog porekla - Malti Mari, i može da znači "mesečina" ili "mali, mirisni cvet".

Oni su dugo krili devojčicino lice od očiju javnosti, ali su na iznenađenje mnogih, prvi put pokazali, i svi kažu da je prelepa na mamu nekadašnju najlepšu ženu sveta.

(Yumama)