O uspesima u NBA ligi Nikole Jokića naširoko se pričalo, a poznata je i njegova romantična priča sa suprugom sa kojom je u ljubavi još od srednje škole, venčali su se pre 4 godine, a njijhova veza je krunisana rođenjem ćerkice, pre tri godine.

O Nataliji Jokić rekla je mnogo i njena sestra Maja Maćešić, za Blic Ženu, "Mi smo stvarno presrećni zbog svega. Izuzetno smo ponosni", komentarisala je Natalijina sestra veliki uspeh Nikole Jokića koji je tri puta proglašen za MVP-a NBA lige.

"Natalija i Nikola su jako dugo zajedno. Iskreno da vam kažem, uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Mi živimo u malom mestu gde njega svi znaju, poštuju, vole i cene. Kada je neko član vaše porodice dugi niz godina, onda nemaš osećaj da je on nekome drugom poznat", dodaje Maja pa potvrđuje da je Nikola van terena "običan" čovek: "Divan je i pre svega jedan veliki čovek".

Supruga Nikole Jokića blista u trudnoći
Instagram Printscreen jokic.natalija 

Ipak, najveću i najlepšu podršku Nikoli da zablista na Olimpijadi u Parizu kad je najvažnije, pružile su supruga Natalija u poodmakloj trudnoći, kao i njihova ćerkica Ognjena, koja će uskoro postati starija sestra. Nikola je zlatnu medalju proslavio sa ćerkicom u naručju, koja se vrlo opušteno oseća na terenu, kao i dok redovno prati tatinu igru, noseći dres sa njegovim imenom. Može se slobodno reći da je ukrala svu pažnju i srca publike širom planete.

Supruga Nikole Jokića blista u trudnoći
Instagram Printscreen jokic.natalija 


Lepa supruga našeg proslavljenog košarkaša i NBA zvezde i inače u društvu ćerkice Ognjene redovno prati sve mečeve svoje jače polovine sa tribina, a na ovim Olimpijskim igrama je sve oduševila svojom prirodnim sjajem srećne trudnice.


BONUS VIDEO

Jokićeva trudna žena đuska Kurir televizija

 (Yumama/Jasna Drenovac)