Nikola Jokić je proglašen za najkorisnijeg košarkaša velikog finala NBA lige, a Denver Nagets je zahvaljujući njemu ostvario istorijski uspeh i prvi put došao do titule. Jedan od najemotivnijih momenata na dodeli priznanja bio je kada je Jokić svoju ćerku stavio na ramena i zajedno sa njom slavio. Devojčica je imala jaknicu na kojoj je zastava Srbije i piše Jokić, kačket na kojem je napisano "šampion", kao i patikice sa brojem njenog tate, broj 15.

Mnoge medije preplavile su najslađe fotografije uspešnog košarkaša i njegove ćerke, a devojčica je ukrala šou kada je na slikanju sa mamom i tatom koristila Jokićev pehar kao bubanj - ovaj sladak snimak podelila je i NBA liga.

Devojčica koja je očarala svet na tatinim ramenima zove se Ognjena. Ovo ime nije često i potiče od muškog imena Ognjen, a ima veoma moćno i snažno značenje. Ognjena je staroslovensko ime koje vodi poreklo od reči "ogаnj" što znači da je devojčica sa takvim imenom "hrabra"; "moćna kao vatra".

Nekada su se imena Ognjen i Ognjena davali deci zbog verovanja da ih ovo ime štiti. Muško ime Ognjen je često među prvim najpopularnijim imenima u Srbiji, dok se roditelji ređe opredeljuju za ime Ognjena. Još jedna ženska verija ovog imena je Ognjenka.

Đorđe Balašević je jednu svoju pesmu nazvao ovim imenom, a neki od najlepših stihova iz pesme "Ognjena" glase:

"...Sve ima svoje... I vatra i led
U kap se spoje... I čemer i med
Sve ima svoje... Vrlina i greh
Tuge postoje da bi prizvale smeh..."

Izvor: Yumama