Koliko god da je osvežavajuće, sasvim maloj deci kupanje u moru ili bazenu često predstavlja izazov: imaju strah da ne potonu, da im voda uđe u oči, u usta, u nos. Obični šlaufi ne zadovoljavaju baš puno kriterijuma, osim tog jednog da dete ne potone dok je u njemu. Ali ovaj specijalni šlauf je nešto što će oduševiti i vas kao roditelja i vašu bebu – pogledajte ga OVDE.

  • Udoban je, mekan, ne žulja, ne grebe, ima jastuče koje omogućava komforan boravak deteta na vodi.
    Ima zaštitu od sunca u vidu mrežice koja se može lako staviti na šlauf i po potrebio skinuti.
  • Ima sigurnosne kaiševe koji ga čine NEUPOREDIVO sigurnijim u odnosu na obične. Dugme na koje se “otključavaju” kaiševi je na takvoj poziciji da ga dete nikako ne može dohvatiti.
  • Ne zauzima mnogo mesta u prtljagu.

Sigurnost na prvom mestu

Ovaj specijalni bebi šlauf je dizajniran s posebnim naglaskom na sigurnost. Napravljen je od visokokvalitetnog, netoksičnog materijala koji je izdržljiv i siguran za kožu vaše bebe. Šlauf ima sigurnosne trake koje osiguravaju stabilnost i sprečavaju prevrtanje, omogućavajući vam da se opustite dok vaše dete uživa u vodi. Takođe, babama je onemogućeno da same pritisnu dugme i otvore sigurnosne trake.
Ono pto je takođe važno tokom boravka na moru i bazenu jeste da bebu zaštitite od sunca, a krema nije dovoljna za njihovu osetljivu kožu. Zato ovaj šlauf ima dodataka u vidu mrežice koja štitit od sunca koju po potrebi možete staviti i skinuti.

Gde možete poručiti ovaj bebi šlauf sa zaštitom od sunca? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 ga možete poručiti u plavoj, zelenoj i roze boji.

Savršeno za plažu i bazen

Bez obzira na to da li planirate letovanje na moru ili vikend na bazenu, bebi šlauf je savršen pratilac. Kompaktne dimenzije omogućavaju vam da ga ponesete bilo gde, bez zauzimanja puno prostora u prtljagu.

Zabava za celu porodicu

Uz bebi šlauf, cela porodica može uživati u vodi bez brige. Vaše dete će zabavljati i istraživati u vodi, a vi nećete morati da ga sve vreme nosite na rukama. Ovaj šlauf je dizajniran tako da podstiče rani razvoj motorike i koordinacije, omogućavajući vašem detetu da se zabavlja i uči kroz igru.

Leto je vreme za stvaranje nezaboravnih uspomena, a ovaj specijalni bebi šlauf će vam pomoći da osigurate da svaka avantura na vodi bude sigurna. Ne čekajte, obezbedite svojoj bebi najbolje i uživajte u svakom trenutku provedenom pored vode. Poručite bebi šlauf sa zaštitom od sunca OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
Promo