Pevačica Nataša Bekvalac je mama dve ćerke, Hane i Katje, a za njih je juče bio poseban dan - Katja je proslavila 6. rođendan.

Devojčica je želela da rođendana zabava bude tematska, pa je izabrala da žurka bude po tematici iz serije "Wednesday" - priča o čuvenoj Sredi iz porodice Adams. Sve je podsećalo na Wednesday, baloni su bili crni, Wednesday je bila prikazana na pozadini za slikanje, rođendanska torta je imala istu tematiku, a i Katja je bila obučena kao Sreda. Njena tetka Kristina je objavila na Instagramu da je haljina napravljena specijalno za devojčicu - "Priprema za najluđu Wednesday žurku u gradu!"

sreda3.jpg
Instagram/Printscreen/Kristina bekvalac 

Natašine sestre Kristina i Dragana podelile su na Instagramu atmosferu sa zabave, kao i voditeljka Aleksandra Jeftanović, a najslađi trenutak je kada Nataša sa ćerkom Katjom i decom peva rođendansku pesmicu dok devojčica duva svećice. Ono što je takođe žurki dalo poseban pečat jesu balončići od sapunice.

rodjenjdan5.jpg
Instagram/Printscreen/Kristinabekvalac 

Nataša je jednom prilikom istakla koliko je srećna što je Katja baš njena ćerka.

"Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro. Nas dve smo znale da će biti. Sećam se da su rekli dan kada ćeš se roditi. Znala sam da će biti onako kako ti budeš želela. Od trenutka kada si se rodila pa i pre kroz tebe upoznajem sebe, učiš me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi ljubav! Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice...najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, Katarina moja. Srećan rođus, sine moj" - napisala je Nataša Bekvalac tada u svojoj objavi.

rodjendan (1).jpg
Instagram/Printscreen/aleksandrajeftanovic 

BONUS VIDEO: 

Koliko je važna podrška roditelja, video koji je raznežio svet TikTok/dailyhumanmotivation

 (Yumama/T.A.S.)