Radosne vesti! Kako mediji javljaju, pevačica KatarinaŽivković je trudna, a već nekoliko meseci uspešno je skrivala trudnoćuod javnosti.

Kako piše Telegraf, pevačica je u 5. mesecu trudnoće, a nakon vesti da je u drugom stanju, na Instagramu se oglasila emotivnim stihovima:

"Dok te prati pogledom ili majka ide za tobom ne moraš da se osvrćeš. Znaš da nećeš dobiti nož u leđa. Naučiš to kad te prate neke druge oči. Mama." - objavila stihove pesme na Instagramu i potvrdila da je u drugom stanju.

Pevačica Katarina Živković nedavno je ispričala za medije i kako je trenutno srećna i zadovoljna svojim ljubavnim životom:

"Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam." - objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO:

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU Kurir televiz

(Yumama/T.A.S.)