Aki je nova zvezda koncerata Aleksandre Prijović, kome publika skandira i koji je bio na svim velikim nastupima. Aleksandra objašnjava da njen sin, nije oduvek želeo da izađe na scenu. Kada je trebalo da izađe na prvi koncert u Beogradu, da odnese mami ružu, nije želeo nikako, plašio se svih tih vatri, efekata, sve je to bilo jako strašno za njega.

Aleksandra Prijović o sinu-.jpg
Instagram Printscreen aleksandraprijoviiic- 

 Posle tri koncerta, Aki se opustio, u Sarajevu se desio preokret: “Devojčica od 5 godina je izašla na binu i ja sam je poljubila, zagrlila, on je sve to video i krenuo je da plače. Tada je poželeo da i on izađe na binu, shvatio da to nije ništa strašno, i od tada on izlazi na svaki moj koncert, posle drugog bloka. Zna da posle pesme “Zvuk tišine”, je njegovo vreme, dođe i čeka.”

Pevačica je čak pokušala mališanu da pojasni, da možda i ne mora uvek da izlazi pred publiku: “Nije bilo šanse, on plače, ljuti se, želi da izađe sa mnom. Na poslednjem nastupu, dogovorili smo se da ne mora da izlazi konačno, ali kako se približavalo vreme nastupa, on je skakutao, tapšao rukicama, radovao se. Kada sam ga pitala da li idem sama, on mi je sav ozaren rekao: Pa izlazimo zajedno, ide naša pesma!”

Akijev ples, njegova mama je pojasnila: “Možda ste primetili, da on često ručicama maše, i pokušala sam da mu objasnim da se tako prema publici ne radi - ali potpuno druga stvar je u pitanju. Aki vidi svog tatu, na monitoru ispred mene i on njemu maše.”

Za sinčića popularne pevačica, njegova mama je mama, a nastupi pred hiljadama ljudi, su postali i njemu sasvim normalna stvar.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

POLJUBAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA Tiktok/live.nastupi