Glumica Anđelka Stević Žugić, nekadašnja Prpić, je mama dvoje dece, sina Jakše, a od nedavno i devojčice kojoj je dala ime Čarna.

Iako je Anđelka dugo krila trudnoću sa ćerkom Čarnom, redovno je išla na snimanje i radila tokom drugog stanja. Kada je snimala drugu sezonu popularne porodične serije bila je trudna, a gostujući na RTS-u otkrila je da je to pokušavala od svh da sakrije:

"Ja ću biti sakriveno trudna. Privatno sam bila trudna, pa smo se mi trudili da to ne vidite" - otkrila je Anđelka u emisiji "Beogradska hronika" na RTS-u.

Pored trudnoće, Anđelku nisu omeli ni drugi izazovi da bude aktivna na simnjanjima, pa čak je radila i prehlađena na minusu:

"Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu... Trudna i prehlađena" - navela je glumica.

Anđelka se trudi da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, a u emisiji u emisiji "Među nama" jednom prilikom je otkrila kako provodi dane sa bebom:

"Baš lepo. Provodimo vreme kao što sve male bebe provode sa roditeljima vreme. Gugučemo, pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, guguće, gnjavi... Imamo novu omiljenu pesmu "Cojle manojle". Zovemo je Coca zato što jako "coca", tako jede. Ima je, jedro i zdravo dete. Tako mi od Coca, Cole, i kada je nešto radosno onda pevamo "Cojle Manojle".

BONUS VIDEO:

ANĐELKA ISPRIČALA ANEGDOTU IZ SVOG ŽIVOTA, SVI SE HVATALI ZA STOMAK OD SMEHA Kurir televizija

(Yumama/T.A.S.)