Glumica Anđelka Prpić sada se preziva Stević Žugić, a osim što niže uspehe u karijeri, Anđelka na proodičnom polju ostvaruje najslađe snove. Pored sina Jakše, glumica je nedavno dobila bebu, devojčicu Čarnu.

Anđelka se nije puno oglašavala po pitanju trudnoće , porođaja i bebe, ali je u emisiji "Među nama" otkrila kako prolaze prvi meseci sa ćerkicom, šta je raduje, koju pesmu joj peva i zašto je baš izabrala ime Čarna.

"Spavam, al to ne sme da se kaže, tako da niša nismo rekli. Da ne čuje beba, pa da promeni. Sve je nekako leglo lepo."

Glumica je izabrala i zašto je izabrala ime Čarna, kao i da li joj je inspiracija bio istoimeni lik koji je igrala u seriji "Žene sa Dedinja":

"Prvi put sam čula ime Čarna kada smo snimali "Žene sa Dedinja". Nije mi se baš uklapalo uz lik koji sam tada tumačila, ali sam zapamtila kako je to zanimljivo ime. Od tad je prošlo 15 godina i kako život piše romane, saznali smo da je devojčica. I šta rade roditelji - krenuli smo da skrolujemo po spisku starih srpskih pravoslavnih imena. I onda smo tražili, imali smo nekoliko opcija, između ostalog - Čarna. Glupo mi je bilo da predložim biće - "jao ti si je igrala", ali je lepo ime. I najbitniji faktor, kao kada smo birali Jakšino ime, da nije često."

Čarna je sada beba od 4,5 meseca, a Anđelka je ispričala kako provode dane, kao i koja je radosna pesma sada aktuelna u njihovoj kući:

"Baš lepo. Provodimo vreme kao što sve male bebe provode sa roditeljima vreme. Gugučemo, pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, guguće, gnjavi... Imamo novu omiljenu pesmu "Cojle manojle". Zovemo je Coca zato što jako "coca", tako jede. Ima je, jedro i zdravo dete. Tako mi od Coca, Cole, i kada je nešto radosno onda pevamo "Cojle Manojle".

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Ovako se Anđelka Prpić hrani u trudnoći Instagram