Australijanka Dimiti i njen muž imaju dvoje dece i odlučili su da porodicu više ne proširuju. Mislila je da se malo ugojila od svog načina života, iako je imala redovne menstruacije, dogodilo se čudo – rodila je bebu pod tušem, ne znajući da je trudna.

Svaka žena verovatno može da prepozna znake trudnoće. Dimiti Bonet nije izuzetak jer je već imala dvoje dece, a dva puta je prolazila kroz trudnoću i porođaj, ali ovoga puta mama zapravo nije ni slutila da je trudna, piše Bright Side a prenosi portal 24sata.hr. Bila je u potpunom šoku nakon što je rodila treće dete, sasvim sama pod tušem.

Njena priča je šokantna za mnoge. Bonet je, uprkos svim izgledima, bila zapanjena i bez reči kada je jednog dana osetila iznenadne trudove u svojoj kući, ona je bukvalno uhvatila glavu novorođenčeta među noge. Ona i njen suprug Džejson prestali su da pokušavaju da dobiju dete nakon što su već imali dvoje dece. Mislila je da se njena težina nagomilala zbog njenog načina života. Dimitti je takođe imala redovne menstruacije i čak je uradila test na trudnoću nekoliko nedelja pre čudesnog rođenja i test je bio negativan.

Bila je u šoku tokom porođaja.
- Moja težina je oscilirala ceo život, tako da nisam razmišljala o tome kada sam se ugojila - rekla je ona.

Pretpostavljala je da se samo malo ugojila, jer ništa nije bilo previše vidljivo.
- Letela sam avionom mesec dana ranije i čak sam imala rendgen posle povrede, šest nedelja pre porođaja - dodaje ona.
Dakle, prema njenim rečima, zapravo nije imala pojma da nešto nije u redu sve dok nije počela da oseća 'bol' u stomaku dan pre porođaja.
- Probudila sam se oko jedan ujutru i osećala sam se tako neprijatno.. Bilo je kao da stvarno moram da  odem u toalet. Bol je počeo da se pogoršava, pa sam odlučila da se istuširam da bih se osećala bolje. Nisam htela da budim muža, pa sam ugasila svetlo i istuširala se u mraku, a sledeće čega se sećam je da sam držala bebinu glavu – priseća se Dimiti.

Tada su majka i beba otišli u bolnicu. Dečak je dobio ime Harvi Erik Beri Timins.

BONUS VIDEO

Džehvina brat Sava snimao Adrijanu sve vreme porođaja Instagram


Izvor: Yumama/24sata.hr