Manekenka NaomiKembel prvo dete dobila je u 51. godini i tom prilikom izjavila - "Nikada nije kasno da postaneš majka", a pre par dana postala je mama po drugi put u 53. godini i dobila je sina.

Naomi je objavila nežnu i divnu fotografiju na kojoj u naručju drži sina, a za ruku je drži njena ćerka. Ispod fotografije manekenka je napisala:

"Moja mala dušo, znaj da si voljen i cenjen preko svih granica, okružen ljubavlju od trenutka kada si došao kod nas. Pravi dar od Boga. Dobrodošao mali dečače", napisala je ona.

Mnogi su se znenadili kada je manekenka dobila prvo dete. Samo nekoliko dana pre porođaja ona se pojavila na modnoj pisti, a stomak se uopšte nije video. Kako je istakla, samo mali broj ljudi je znao da će postati majka: "Ljude koji su znali mogu nabrojati na jednu ruku. Ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. To je najbolja stvar koju sam ikada uradila", rekla je tada Naomi.

"Uvek sam znala da ću jednog dana biti majka, ali to je najveća radost koju sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što je imam i to znam. Sve što radim, radim za nju. To je tako nesebično, zar ne?" - izjavila je Naomi za britanski Vog kada se slikala na naslovnici sa svojom ćerkom.

Kako je objasnila njena ćerka nije usvojena, ali nikada nije precizirala da li se podvrgla veštačkoj oplodnji ili je dobila dete uz pomoć surogat majke.

Izvor: Yumama

BONUS VIDEO:

SA 60 GODINA JE RODILA DETE! Govorili su da je svetsko čudo, a evo kako danas žive Atifa i trogodišnja Alina (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija