Poznati glumački par Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns imaju dvoje dece, Keris Zitu Daglas i Dilana Majkla Daglasa. Glumica retko kada objavljuje na društvenim mrežama fotografije iz privatnog života, pa je nedavno iznenadila divnom fotografijom sa ćerkom na kojoj sa puno ljubavi gledaju jedna u drugu, a kasnije je podelila i video svoje ćerke kada je bila mala i napisala:

"Na današnji dan pre 20 godina moja ćerka Keris mi je došla u zagrljaj i nema dana kada na tome nisam bila zahvalna. Srećan rođendan prelepa damo!"

Keris je napunila 20 godina, a sada mama i ćerka provode zajedničko vreme kao drugarice, pa je Ketrin Ziita Džouns istakla - "Jedan od mojih omiljenih vidova zabave jeste da provodim vreme s mojoj slatkom, slatkom devojčicom. Vreme je za kupovinu i ženske trenutke."

Ćerka poznatog para započela je manekensku karijeru. Pored toga što je sa majkom krasila stranice mnogih prestižnih magazina sa svojom majkom, ona je pozirala za jednu kampanju poznatog modnog brenda, a priznaje da se na poslu najviše zabavlja ako joj društvo pravi majka.

"Mnogo smo se zabavljale na snimanju. Imamo sličan smisao za humor i uvek se zajedno smejemo. Ona je zaista najzabavnija osoba koju znam" – hvalila je Keris svoju majku.

Keris i nije baš oduševljena što je prisutna u medijima, a kako je objasnila dugo je izbegavala i da se priključi društvenim mrežama: "Klonila sam se Instagrama dugo, misleći da je to mesto na kom sve mora da bude savršeno – objasnila je ona. – Nije problem ako želite da pokažete lepšu stranu svog života, ali sam Instagram počela da vidim kao nešto što moram da radim umesto nečega što želim da radim, koliko je to smešno!"

Keris je od malena pokazala talenat i interesovanje za glumu, a ostaje da vidimo da li će krenuti stopama poznatih roditelja.

Izvor: Yumama