Glumci Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas zaista imaju život iz snova - uspešne karijere, predivnu kuću i dvoje dece, Dilana (19) i Karis (17). Porodica živi potpuno skladno, tinejdžeri se vole i druže, ali i provode dosta vremena sa porodicom. 

A do ovako divne porodice glumci su došli uz 7 roditeljskih pravila.

1. Zajednička zabava

Poput svih ostalih, i porodica je dug period provela u izolaciji, pa su zaista uživali u zajedničkim momentma. Mama je podelila i jedan klip na Instagramu, gde sa Karis u krevetu izvodi jednu glumačku scenu.

2. Maniri su jako važni

U jednom magazinu Ketrin je otkrila: "Ono po ćemu sam veoma, veoma ponosna na svoju decu jesu maniri."

3. Ketrin uživa u tinejdžerskim godinama

Dok većina roditelja ne može da podnese tinejdžersku fazu, Ketrin u njoj maksimalno uživa, a to je otkrila i u Today show. "Volim to. Unosi svežinu. Stvarno mi je uzbudljiv taj period. Ja sam radila kada sam imala godina kao moj sin, stalno pomislim na to. Zato sam uživam u ovom periodu i učim mnogo novih stvari koje nisam znala", ispričala je glumica.

4. Ohrabruju ih da prate svoje snove

Iako mnogi glumci ne žele da njihova deca nastave istim putem kao oni, Ketrin je istakla da svojoj deci pruža podršku u tome. "Mnogi me pitaju šta mislim o tome. Mogu ja njima dati statistiku koliko njih je uspelo u ovom poslu, a koliko ne. Mogu im govoriti kako nikada neće postići nešto veliko, ali nisam taj tip osobe. Ja sam imala fantastičan život kao glumica. Srećna sam što mogu započeti ovakav put", ispričala je jednom prilikom.

5. Uvek stavljaju akcenat na rad i trud

Ketrin i Majkl uvek ističu koliko je važno raditi i posvetiti se. Ne bi voleli da njihova deca budu uspešna samo zbog roditelja, već zbog svog truda i rada.

6. Vreme sa porodicom je od velike važnosti

Bez obzira na mnogo posla i na učenje, svi pronalaze vreme za porodicu. Vole da provode praznike zajedno, a i mama vrlo često deli fotografije ovih trenutaka.


7 roditeljskih pravila Ketrin Zite - Džons za srećnu porodicu. Foto: Profimedia

7. Podsećanje na realnost

Jedno od pravila koje je naučila Ketrin od svojih roditleja jeste da uvek pogleda stvarnost i shvati šta sve ima. Zahvalnost na svemu je ključna, a tome neprestano uči i svoju decu.

Zapratite nas i na Instagramu!