Pevačica i glumica Dženifer Lopez ima dvoje dece, ćerku Emu (15) i sina Maksimilijana (15). Nedavno su se u medijima pojavila stroga pravila koja Džej Lo kao mama insistira da njeni blizanci poštuju, a jedno od njih je da deci tokom radne nedelje nije dozvoljeno korišćenje mobilnih telefona.

Posebnu pažnju poklanja i pri izboru dadilje za svoju decu, pa tako postoji niz kriterijuma koje ona treba da ispoštuje. Džej Lo nije pristalica da njena deca imaju više različitih dadilja koja će se menjati po smenama, već da to bude jedna osoba od poverenja. Često je teško da nađe dadilju koja ispunjava sve uslove - da govori dva strana jezika i da brine o deci 7 dana u nedelji, bez slobodnog dana.

Kriterijumi se često menjaju i u skladu sa situacijom, pa je tako pevačica 2015. godine tražila mušku dadilju jer je njenom sinu nedostajalo muško društvo. Devojčica je provodila vreme sa bakom i majkom, a kako je Dženifer Lopez objasnila - "Potrebno mi je da moj sin ima nekoga ko će zameniti njegovog oca."

U medijima se nedavno pojavila vest da je Dženifer Lopez često menjala dadilje, kao da su mnoge od njih dale otkaz već nakon 7 dana. Kao glavni razlog za otkaz bilo je to što je mama Džej Lo očekivala da dadilja radi 16 sati dnevno, 7 dana u nedelji. Najčešće su dadilje odustajale jer nisu mogle da izdrže rad bez pauze, a Džej Lo je stalno imala teškoće da pronađe novu pomoć u odgajanju dece.

Nikada nije otvoreno govorila o problemima sa dadiljama, ali je nekoliko puta isticala da je njen posao i gust raspored često uticao na njenu decu i njihov odnos. U jednom intervjuu ispričala je kako joj je sin jednom zakazao sastanak. "Bio je sa mnom u Njujorku, ali je ipak rekao: "Želeo bih da zakažem piknik za sledeći petak jer nam treba više kvalitetnog vremena. A ja sam rekla - U redu, dušo."

Izvor: Yumama