Dragana, najstarija sestra poznate pevačice Nataše Bekvalac, svojoj ćerki Zoi čestitala je na Instagramu rođendan. Ona je u emotivnom postu opisala najbolnije, ali i najsrećnije trenutke u životu.

"Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11.4.1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života.. jedan je od težih...muž u vojsci, a mi žene....same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener", započela je svoj post Dragana  i opisala šta joj se desilo u avionu kada se iznenada porodila:

"Pošto sam u devetom mesecu...pozlilo mi je u avionu... slećemo i hitno me porođaju. Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Tada kreće pakao - moja Sara je jedino bila dobro, ja umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Usledila je postporođajna depresija - ne želim više ništa, neću ni da živim, ali posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi."

Kako ističe bilo je teško, ali danas je ponosna mama:

"Volim što je svoja, volim što zna sta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: 'hoću samo onako kako ja hoću slagala se ti ili ne'. Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene... Volim te hrabra moja devojčice... uvek ću biti uz tebe, sa tobom i iza tebe... dok dišem, 24", napisala je Dragana Bekvalac u emotivnom postu.

(Yumama)