Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, ponosni su roditelji dvoje dece, Petru i Bogdana, a uspešno izlaze na kraj i sa privatnim i sa profesionalnim obavezama.

Njihovo mesto boravka je Bolonja, ali zbog poslovnih obaveza, tačnije angažovanja na pozorišnoj predstavi "Laž", Jelisaveta u poslednje vreme dosta vremena provodi u Srbiji.

Kako Kurir piše, Jelisaveta i Miloš imaju dadilju koja im je u Italiji non-stop dostupna. Za posao koji obavlja i brigu o njihovoj deci, plaćaju je navodno 2.000 evra. Dadilju su našli preko preporuke, ali su napravili i ugovor o tajnosti kojim su je obavezali da detalji iz njihovog života ne procure u javnost.

Njihova deca idu i u vrtić kako bi se družili sa svojim vršnjacima.

"Meni je ipak porodica broj jedan i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su mala, blizu je park… Sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Prilično se lepo snalazimo tamo", otkrila je glumica za Blic pre nego što se vratila u rodni Beograd.

(Yumama)