Šta su sve očevi spremni da istrpe za sreću svojih ćerki? Nije retkost da osvanu urnebesne fotografije kako im lakiraju nokte ili stavljaju mašnice na kosu, a šminkanje je tek pravi izazov. Ovom klubu očeva pridružio se i poznati glumac Dvejn Džonson.

Holivudski glumac koga svi znaju po brojnim akcionim filmovima i koji svojim izgledom ledi krv u žilama, manji je od makovog zrna kada su njegove ćerke u pitanju. Ovo nije prvi put da je na društvenim mrežama podelio snimak kako ga njegove princeze "sređuju", međutim najnoviji je nadmašio prethodni. Ćerke su mu napravile takav "mejkap" da niko nije moga da ga prepozna.

Na snimku se vidi kako ga pitaju da li mogu da ga našminkaju, a tata Dvejn odgovorio je da požure jer ima sastanak na Zoom-u za 10 minuta.

Čak je gratis dobio i manikir. Kada je pogledao krajnji rezultat, shvatio je da od sastanka neće biti ništa. Međutim njegov izgled oduševio je sve! Kada ga pogledate onako sa silnim mišićima i tetovažama i sa crvenim karminom na licu, sigurno ćete pući od smeha. Ali njegovo strpljenje i želja da ispuni sve što ćerke hoće da urade, svrstale su ga u tatu godine!

Pogledajte snimak i uverite se i sami:

 (Yumama)