Influenserka Marija Mandić redovno je objavljivala snimke svoje trudnoće, a svoje pratioce je nedavno obavestila o tome da je nažalost, izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće. Međutim, ono kroz šta prolazi sada je vrlo bolno.

Ona se bolnom porukom oprostila od svoje bebe koja je trebalo da se zove Luka.

"Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svet. Za početak svakome bih poželela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god da sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost. Samo par sati nas je delilo od najveće sreće. Iznenadio si nas letos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar sveta. Desio si se u pravom trenutku i učinio me boljom, smirenijom, pre svega zrelijom i pokazao kako umem da volim. Toliko smo se svi radovali i samo odbrojavali dane. Šalila sam se da možeš da se zoveš i Milorad junior, da mi ništa nije bitno, samo što pre da se rodiš. Lagala bih kada bih rekla da mi trenutno 'ko zna zašto je to dobro' nije samo uteha. Kažu mi da Bog uzima sebi anđele, a ja ceo život verujem da me upravo oni čuvaju. Ti si od sada moj najveći čuvar, lepi moj dečko (nije što si moj, ali si najlepša beba koju sam videla). Uvek sam se divila ženama koje prolaze kroz ovo i mislila da nikad ne bih mogla, ali zapravo sve smo mi jake i možemo sve da podnesemo. Vole te tvoji bućiji i hvala ti što si ulepšao ovih 9 meseci, a mi se vidimo jednog dana", napisala je Marija tom prilikom.

Međutim, ono što je sada podelila je zaista užasno. Ona je otkrila kakve poruke joj stižu u nakon što je objavila fotografije sa jednom bebom. Poruka koju je dobila izazvala je burne reakcije njenih brojnih pratilaca.

"Psihopato, dete ti je živo, a lažirala si smrt. Nikad nisi rekla da neko od tvojih ima bebu, ni drugarica, ni niko od porodice. Sram da te bude jadnice jedna", stoji u poruci koju je Marija dobila i podelila sa svim svojim pratiocima uz komentar: "Je l' mene neko za**bava namerno ili...?"

marija m.jpg
Printskrin, Instagram/marijamandic58 

(Yumama)