Manekenka Krisi Tajgen i pevač Džon Ledžend postali su roditelji treći put. Iako su se već pohvalili emotivnom fotografijom svoje dece, nisu izdražali i ponovo su oduševili sve. Na Instagramu Krisi je postavila sliku na kojoj se vidi krupni plan bebice Esti dok je mirno spavala na maminim grudima.

 Esti Maksin je rođena 13. janura i pridružila sestri Luni (7) i starijem bratu Majlsu (4). Kris i Džon su je prvi put predstavili javnosti šest dana kasnije tako što su podelili slatku porodičnu fotografiju na Instagramu.

"Ona je ovde! Esti Maksin - u našoj kući je gužva i naša porodica ne može da bude srećnija. Tata svake noći roni suze radosnice gledajući Lunu i Majlsa ispunjene ljubavlju, a ja saznajem da ti posle carskog reza treba još pelena. Blagosloveni smo. Hvala vam za svu ljubav i dobre želje- osećamo to", napisala je Krisi na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Krisi Tajgen i Džon Ledžens su 2021. godine izgubili bebu. A iako je manekenka otvoreno pričala o tome kao o spontanom pobačaju, tek posle dve godine smogla je snagu da otkrije istinu i gubitku.

(Yumama)