Razvod braka u porodicama sa decom je mnogo teži jer treba naći pravo rešenje i na najbolji način saopštiti deci zbog čega mama i tata više ne žele da budu zajedno, i sa kime će oni dalje živeti. Ti trenuci su teški i za decu i za roditelje, stručnjaci obično savetuju zajedničke razgovore, ali Kim Kardašijan je našla drugo rešenje.

Nakon razvoda od Kanja Vesta živi u domu sa četvoro dece - Nort, Sejnt, Čikago i Psalmom, a sada otkriva i kako se postavila prema njima kada je u pitanju njihov otac i završna faza razvoda.

"Definitivno sam ga mnogo zaštitila u očima naše dece i uvek ću to činiti, samo zbog njih. U mojoj kući, moja deca ne znaju šta se dešava iza naših zidova", rekla je Kim, a onda je objasnila da želi da Kanje bude najbolji otac u očima svoje dece i zbog toga se trudi da zaštiti sve.

"Ako ne znaju šta je izrečeno ili šta se dešava, zašto bih tu lošu energiju donosila u naš dom? To su teške stvari, kojima treba da se bave odrasli. Oni nisu još spremni da se bore sa tim, a kada budu, imaćemo ozbiljan razgovor", rekla je Kardašijanka i otkrila da je to njeno rešenje da deca najbolje prevaziđu razvod roditelja.

(Yumama)