Legenda srpskog fudbala, Siniša Mihajlović bio je otac šestoro dece, a u svakom trenutku je isticao da su oni pravo blago u njegovom životu. Svi su znali da mu je porodica sve u životu.

Deca Siniše Mihajlovića nose imenaViktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan i Nikolas, a vanbračni sin se zove Marko. Evo kako su dobili imena.

Ćerka Viktorija dobila je ime po njegovoj majci, a koliko joj se Siniša divio govore i ove reči:

"Majka me i dalje gleda istim pogledom kao i kad sam bio dete. Ona ne priča italijanski, a moja deca ne znaju baš srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu vidim kako ih gleda i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav."

Sinu Miroslavu dao je ime po najboljem drugu Miroslavu Tanjgu, kojeg je smatrao bratom po srcu. Njegov drug je i svog sina nazvao po Mihi.

"Siniša i ja smo kao braća. Jedan drugom smo venčani kumovi. Njegov sin nosi moje ime, a moj njegovo. Ljudi me često pitaju šta bih dao da je on tu, sa mnom na klupi. A ja im svima odgovaram isto: Ništa. Zato što je on stalno sa mnom, u svakom trenutku mog života i u svakoj situaciji. Kao i ja s njim. Mi se stalno vidimo i čujemo, čak i kada ne pričamo", rekao je jednom prilikom Mirosav Tanjga.

Podsetimo, Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine posle duge i teške bolesti sa leukemijom.

Siniša Mihajlović
LaPresse / ddp USA / Profimedia Siniša Mihajlović

(Yumama/Stil)