Više puta se isticalo u medijima da poznati fudbaler Kristijano Ronaldo ima jaku želju da ima što više dece. Prvi put je postao tata u ranim dvadesetim, preko surogat majke, za sada ih ima petoro i želi ih još.

Svi roditelji znaju koliko je teško "izaći na kraj" sa jednim ili dvoje dece, a sa više je potpuni haos. Za lakše funkcionisanje potrebna je dobra organizacija i disciplina, a da li smatrate da su pravila Kristijana možda previše stroga.

Ronaldo je već nekoliko godina u vezi sa Georginom Rodrigez, a sa njom ima dvoje dece. Ipak, sva njegova deca žive sa njima i često putuju sa ocem.U jednom dokumentarnom filmu, Georgina je otkrila da Ronaldo diktira pravila vaspitanja i da prilikom njegovog odsustva deca ponekad mogu da se opuste sa picom i nešto „bržom“ hranom.

Ovo su pravila koja moraju da poštuju deca Kristijana Ronalda:

  •  Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savetu svog slavnog oca, koji mu često daje savete.
  •  U kući Kristijana Ronalda nema mesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cela porodica vežba.

  •  Ronaldova deca moraju da vežbaju, pogotovo ako pojedu nešto nezdravo ili slatko. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: „Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo“.
  •  U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Deca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

  •  Za Ronaldovu decu obezbeđeni su najbolji uslovi za život. Gde god da odu porodično, deci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru – uglavnom, sve najbolje.
  •  Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

(Yumama)