Džordž Kluni godinama je bio zakleti neženja i nije mogao da podnese da bude u prisustvu dece, a čak je svom prijatelju Bredu Pitu zamerao što vodi decu sa sobom na prijateljska okupljanja. Ipak, otkad je postao tata, svašta se u njegovom životu promenilo.

Godinama je Kluni važio za holivudskog zavodnika, ali kada je oženio Amal Alamudin, a pogotovo kad je dobio blizance Elu i Aleksandra, pretvorio se u porodičnog čoveka sa potpuno drugačijim prioritetima.

"Moja deca su pravi trogodišnji monstrumi", a sa tom rečenicom verovatno bi se složili mnogi roditelji dece tog uzrasta. Prošli mesec je Kluni izjavio kako je shvatio da su njegova deca u stanju da terorišu njih kao roditelje.

"Priznaću vam šta mi je postao hobi - slaganje i peglanje dve ili tri mašine veša dnevno, a pored toga i pranje sudova i tako ceo dan", rekao je Kluni.

Ipak, odmah u drugoj izjavi Kluni je priznao da su njegova deca neodoljiva i preslatka i da ne može da zamisli svoj život bez njih.

"Najsmešnije od svega je što sam u roditeljsku igru ušao dosta kasno. Pa ja imam 59 godina i decu koja imaju 3 godine", govori tata Džordž.

Džordž je objasnio da se godinama fokusirao samo na svoju karijeru, ne shvatajući da postoje mnogo važnije stvari u životu:

"Karijera, uspeh, izgled, sve je to tada bilo jako važno. A onda se pojavila Amal, pa su došla deca, i sada više ništa od toga nije važno. Evo, uživam u peglanju i pranju suđa… Na kraju svog dana kažem - Bože, hvala ti što mogu da provedem vreme sa svojom decom."

Poznati holivudski glumac je takođe istakao da njegovi klinci obožavaju prenkove.

"Svaki prenk koji moja deca naprave je zato što žele da budu zabavni. Neki dan je doslovno moj sin uzeo kikiriki maslac i razmazao ga po đonu patofni. Onda je počeo da hoda po podu, a maslac se razmazivao. On se smejao i govorio: 'Tata, tata, vidi, nešto smrdi'. I kako da se čovek ozbiljno naljuti na njega? Bio sam ponosan jer se toga dosetio", kaže Kluni.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)