Megan Markl i princ Hari dobili su svoje drugo dete pre pola godine. Do sada nismo imali priliku da vidimo kako devojčica Lilibet izgleda, a sada su mama i tata objavili jednu preslatku prodičnu čestitku sa svojih dvoje dece.

Osmesi na licima njih četvoro pokazuju koliko su radosni i kako uživaju u porodičnim aktivnostima. Dok stariji Arči sedi u tatinom krilu, u beloj košuljici i sa bosim nogicama, mama Megan drži šestomesečnu Lilibet, koja je takođe u belom i iskreno srećna dok gleda u mamu, tatu i brata.

Uz ovu prekrasnu čestitku, koja oslikava pravu porodičnu radost za praznike, Megan i Hari su poželeli svima srećan Božić.

"Ovo je retka prilika i srećan sam što imam priliku da budem deo toga. Mogu da nastavim priču o porodici koju sam fotografisao dok su bili vereni, potom na dan njihovog venčanja, a sada uz ljubav koja se prikazuje kroz dvoje prekrasne dece", napisao je njihov fotograf Aleks Lubomirski.

Starijeg sina Arčija Megan i Hari su dobili pre dve godine, 6. maja 2019.

izvor: yumama

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!