Zajedno sa celom porodicom subotu provedite u Parku vojvode Vuka na Starogradskoj zimi, jer vas čeka pravo uživanje!

Već od 11 časova kreće zagrevanje uz hitoe 90-ih koje nam je obezbedio Naxi radio. Dešavanje kom će se posebno obradovti najmlađi - kreže u 15 h i to je druženje s Mini Maus i Deda mrazom, kao i dečija predstava “Ah ta Crvenkapa”. Kvalitetnu muziku možete slušati uveče! Naime od 20:30 časova popularna grupa Balkanika nastupiće pred publikom u Parku vojvode Vuka.

Svi ljubitelji etno zvuka imaće priliku da uživaju u spoju tradicionalnog i modernog zvuka. Grupa Balkanika svojim obožavateljima uvek pruža kvalitetan sadržaj, a brojna publika moći će da uživa u starim i novim hitovima.

Balkanika je na sceni prisutna već više od dve decenije, svoj prvi nastup imali su 2000. godine, a od samog početka izdvajaju se po originalnom zvuku koji kombinuje elemente svetske muzike sa snažnim zvukovima Balkana. Muzičari su najavili sjajno veče u Parku vojvode Vuka i veoma se raduju druženju s publikom, te ukoliko još uvek razmišljate gde biste mogli da provedete ovu subotu, mi imamo odgovor - pravac Starogradska zima jer vrhunski provod je zagarantovan!

Atmosfera na Topličinom vencu iz dana u dan sve je življa. Svi oni koji su se našli u Parku vojvode Vuka proteklih dana mogli su da osete šta znači prava novogodišnja euforija, uz odličnu muziku, ukusnu hranu i vrhunski provod za sve generacije. Na jednom mestu imate mogućnost da probate hranu iz 10 najboljih restorana u Beogradu, a sada vas čeka još jedno sjajno iznenađenje. 

Naime, sve posetioce koji tokom srede, četvrtka i petka posete Park vojvode Vuka od 16 do 18 h, čeka happy hour na šanku, gde za svako naručeno kuvano vino ili rakiju po ceni od 190,00 dinara, dobijaju još jedno piće gratis - idealno da vas ugreje u ovim hladnim decembarskim večerima. Čak i ako dolazite sami, iskoristite svoj +1 da možda priđete osobi koja vam se dopada, jer u društvu je sve lepše, a Starogradska zima je tu i da spaja ljude i stvara prijateljstva za celi život. 

Podsetimo, Zimski šank i Gastro kućice rade svakog radnog dana od 15 do 22h, a vikendom od 11 do 23h. Dakle, uz dobro piće, sjajno društvo, odličan izbor muzike, fenomenalan provod i još mnogo iznenađenja koja vas tek čekaju, garantujemo da će vam ova beogradska zima ostati u najlepšem sećanju. Dođite da uživate i u vrhunskoj klopi beogradskih restorana koji su u ponudi u okviru 10 gastro kućica. Kris Bon, Pivo i Kobaje, Inbox libijska kuhinja i mnogi drugi, upotpuniće događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima.

Promo Starogradska zima - subota

Pored sjajnih aktivnosti za najmlađe, u Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi radionica za sve uzraste. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema biće samo neki od izbora u ponudi. Pored toga, u Parku vojvode Vuka čeka vas deset gastro kućica najboljih restorana Beograda, kao i specijalni zimski bar u kom ćete moći da uživate u svom omiljenom napitku.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.