Hilarija Boldvin otkrila je jednu vrlo neobičnu situaciju sa porođaja 2015, kada je rađala sina Rafaela. Ona tvrdi da ju je suprug Alek Boldvin, poznati gumac, ućutkao tokom porođaja.

"Kada mi je suprug rekao ššš tokom porođaja, pomislila sam da je to kraj našeg braka", rekla je joga instruktorka. "Pričao je telefonom i rekao Ššš, može malo tiše. Istog trenutka je shvatio šta je uradio i pokajao se", ispričala je ona anegdotu.

Kako mama kaže, brak je ipak ostao spasen, a oni su dobili još 522 deteta posle toga. "Poštedeću vas detalja svoje reakcije, ali se tako nešto nikad više nije dogodilo", rekla je ona.

Kasnije je Hilarija objavila i šalu: "Odužio se za ono ućutkivanje na porođaju tako što pere svaku flašicu u kući. Ne radi to, ali bi mogao da počne sa tim. "

Alek i Hilarija Boldvin su roditelji šestoro dece: ćerke Karmen (8), Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3), Eduarda (1) i maene Lusije, koja ima 9 meseci. Pored svih ovih mališana, glumac ima dvadesetšestogodišnju ćerku Irland iz prvog braka.

izvor: yumama

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!