Hilarija Boldvin ne libi se da pokazuje svoje telo posle porođaja. 

Ona je fitnes trener i mama petoro dece. Nakon sedam nedelja, ova mama je hrabro pokazala svoj stomak nakon što je rodila sina Eduarda. Ipak, poenta snimka bilo je nešto potpuno drugo, a ne njen postporođajni stomak.

"Najvažniji deo ovog snimka nije to što sam se tek porodila, niti da li sam više ovo ili ono. Nije poenta ni u mom donjem vešu niti kakva mi je koža, pa čak ni to što sam iscrpljena i treba mi sna", napisala je Hilarija i time već zaintrigirala pratioce.

Poenta njenog videa bila je u pirsingu koji je uradila. "Tako sam u devedesetim. Da imam 36 godina, petoro dece, ali mi i dalje dobro ide", napisala je kroz šalu. 

I na komentare o tome da ne mora da bude u donjem vešu, mama je imala još šaljivih reči. 

"Zato što imam bebu od sedam nedelja i previše sam umorna da obučem pantalone", odgovorila je. 

Mnogi su je osudili nakon što je objavila ovaj video, a mnogo puta se susrela sa sličnim situacijama. Ona je žena koja rado javnosti pokazuje svoje telo, a mnogo puta je otvoreno govorila o pobačajima koje je imala. 

Nakon što se porodila, Hilarija se na društvenim mrežama zahvalila svom telu što je uradilo sve to za nju i što nastavlja da radi. "Zahvalna sam na ovom putovanju, na tome što imam sina, što je stigao na svet potpuno sigurno", napisala je tom prilikom. 

Osmog septembra ona i suprug Alek Boldvin dobili su sina. Pored toga oni su roditelji Romea (2), Leonarda (4), Rafaela (5), Karmen (7). Iz prethodnog braka glumac Alek Boldvin ima dvadesetpetogodišnju ćerku Irland. 

Pročitajte i...