Nakon trudnoće, većina žena se bori sa viškom kilograma. Poznata pevačica Seka Aleksić majka je dva dečaka, a sada je uspela da svoju kilažu dovede do savršenstva.

Ona je smršala 10 kg, ali je otkrila da nije trčanje za decom odgovorno za njenu figuru, kako to obično mnogi misle. "Ne mogu da kažem kako je moj recept za gubljenje kilograma to što trčim za decom, niti to što sam probušila kašiku, već to što sam se posvetila zdravoj ishrani. Ne izgladnjujem se, ne držim dijete, već se samo kvalitetno hranim i vodim računa. U jednom trenutku sam preterala sa kilažom jer obožavam da spremam, kao i svaka prava domaćica, pa sam tako po ceo dan kuvala, mesila hleb. Onda, s druge, strane taman smršam, onda ostanem trudna, onda kada se porodim, počnem da jedem i tako ukrug", rekla je ona i tada rekla da bi volela da dobije još jedno dete.

"Znate da je kod mene vantelesna oplodnja i da to mora temeljno da se isplanira, ali videćemo sledeće godine, ako bog da. Ja želim još dece, troje najmanje", rekla je pevačica za Alo.

izvor: yumama/alo.rs